Golf je varljivo jednostavan i beskrajno složen. Može se dogoditi da ga dijete igra dobro, a da ga odrastao čovjek nikad ne uspije svladati.Golf je gotovo znanost, no ipak ostaje zagonetka bez odgovora. On ispunjava dušu i frustrira um. Može vas podjednako ushititi i izluditi, i bez sumnje je najdivnija igra koju je ljudski rod ikad izmislio". (Arnold Palmer)

Dani otvorenih vrata Golf kluba Tar - 13.09. do 27.09. - besplatna škola golfa za juniore

bannerjuniori

Golf klub Tar i Istarski golf savez organiziraju dane otvorenih vrata za djecu i roditelje, kako bi im  približili golf.

U sklopu Dana otvorenih vrata djeca se mogu  upisati u Školu golfa koja bi se održavala na vježbalištu GK Tar. Škola golfa i potrebni rekviziti u potpunosti su pokriveni od strane GK Tar.

Golf je jedan od najstarijih sportova na svijetu, a trenutno i najplaćeniji, otkako je Tiger Woods (svjetski broj 1.)  postao najplačeniji sportaš u povijesti. Golf se može igrati bez obzira na starosnu dob, iako je kao i u svim sportovima najbolje započeti u mladim danima, kao što je to učinio i Tiger, koji je golf počeo trenirati s 2 godine. Ovaj je sport idealan za provesti par sati (partija traje između 4 i 5 sati)  na svježem zraku, i pritom odšetati 7 do 10 km.

Golf : Tiger Woods kao dijete na TV-u Profesionalni golfer Tiger Woods počeo je grati golf kad je imao samo dvije godine. 1978 godine pokazuje svoju vještinu u televizijskoj emisiji- The Mike Douglas Show.

Kod nas se u Istri nedavno počeo dešavati Golf. Puno se o golfu priča, a malo se o njemu zna, tako da smatramo da je ovo idealan način da se upoznate s tim predivnim sportom. Istra će u slijedećih nekoliko godina postati golf destinacija s nekoliko terena, što će za sobom povući otvaranje novih radnih mjesta, od kojih će mnoga tražiti poznavanje golfa.

Ovim putem vas pozivamo da bez ikakve obaveze dođete na vježbalištu GK Tar u Taru od 13. do 27.09.  od 9 do 17 sati i informirate se o golfu. Ostale informacije možete dobiti na broj mobitela 095 980 01 01 - Marko.

Objavljeno 11/09/2008 , objavio Marko

Arhiva