Golf je varljivo jednostavan i beskrajno složen. Može se dogoditi da ga dijete igra dobro, a da ga odrastao čovjek nikad ne uspije svladati.Golf je gotovo znanost, no ipak ostaje zagonetka bez odgovora. On ispunjava dušu i frustrira um. Može vas podjednako ushititi i izluditi, i bez sumnje je najdivnija igra koju je ljudski rod ikad izmislio". (Arnold Palmer)

MARUN OPEN 2007

maslina.jpg

U nedjelju 04.11.2007. na terenu Golf & Country Cluba TAR održan je prigodni turnir "MARUN OPEN 2007", koji je ujedno bio i prvo kolo ekipnog županijskog prvenstva. Na turniru je učestvovalo oko 50-ak igrača, te 14 ekipa, koje su predstavljali igrači GK PULA, GK TAR, GK UMAG, GK PARENTIUM, GK ROVINJ, GK AMFORA i GK MEDULIN.

Zbog kratkog terena i velikog broja igrača igra je bila malo sporija, ali većini to nije stvaralo probleme, već su uživali u lijepom vremenu, ambijentu i dobrom društvu.Nakon odigranih petnaest rupa (toliko se igralo) dvije su ekipe završile s istim brojem poena, ekipa PULA 1 (Bajto Tihomir, Funčić Mario, Youens Peter) i ekipa TAR 1 (Slamar Lovorko, Slamar Dražen, Plovanić Marko), te se morao odigrati "Sudden death", nakon kojeg je za udarac pobjedila ekipa TAR 1. Nakon turnira podjeljene su nagrade uz prigodni domjenak. Igrači i posjetioci mogli su tjekom dana na driving range-u isprobati nove proizvode golf opreme NIKE, MacGREGOR, SILVERLINE (predstavnik za Hrvatsku tvrtka Golf Sport Promocija), te TITLEIST i COBRA (predstavnik za Hrvatsku tvrtka MYS d.o.o.).

rezultati 

Objavljeno 04/11/2007 , objavio Marko

Arhiva