Golf je varljivo jednostavan i beskrajno složen. Može se dogoditi da ga dijete igra dobro, a da ga odrastao čovjek nikad ne uspije svladati.Golf je gotovo znanost, no ipak ostaje zagonetka bez odgovora. On ispunjava dušu i frustrira um. Može vas podjednako ushititi i izluditi, i bez sumnje je najdivnija igra koju je ljudski rod ikad izmislio". (Arnold Palmer)

Prijateljski susret GK Tar - GK Rovinj

udine_1_rupa.jpg

U četvrtak 06.11.2008. na terenu Golf club Udine odigran je prijateljski susret između GK Tar i novoosnovanog kluba GK Rovinj. Udine su odabrane kako bi igrači isprobali teren prije zimske lige, te smo za način natjecanja odabrali sistem zbrajanja bruto i neto bodova. Susret je prošao u dobroj atmosferi, unatoč kiši koje je padala skoro cijelo vrijeme.  Tar je s dva bolja rezultata odnio pobjedu. Nakon igre druženje se nastavilo u

restoranu Golf cluba. Na predivnom terenu u Udinama nastupili su za GK Tar Slamar Višen, Slamar Lovorko, Biondić Katarina, Jungić Richard i Plovanić Marko,  te za Rovinj Činić Vladimir, Pellizer Giovanni, Pellizer Nereo, Banko Marino i Grozdanić Danko.
Ovdije možete pogledati galeriju fotografija.

Objavljeno 09/11/2008 , objavio Marko

Arhiva